Velikonoční fotbalový víkend

Tento víkend se našem týmům výsledkově příliš nepovedl. Nejprve v sobotu podlehl náš B-tým 5:3 proti TJ Blatec. Do Blatce jsme přivezli mladou sestavu, plnou našich budoucích nadějí. Kluci nevstoupili do zápasu vůbec dobře, již ve 13 minutě prohrávali 4:0. Pak jsme se ale oklepali a začali hrát. Převzali jsme otěže zápasu a vypracovali si několik dobrých šancí. Postupně se nám podařilo dvěma góly Dušan Hlaváč snížit na 4:2. V poslední desetiminutovce jsme ovšem ještě jednou inkasovali a do konce zápasu jsme se už pouze zmohli na finální korekci výsledku 5:3.

Radost můžeme mít z toho, že kluci ukázali, že máme na čem stavět a také z hattricku, který vstřelil Dušan Hlaváč. Náš A-tým odehrál své utkání netradičně v neděli na horké půdě ve Velké Bystřici. Bohužel se nám nepodařil začátek zápasu. To už je takový signifikantní prvek našeho fotbalu. Bystřice byla v úvodu lepším týmem. Již ve 3. minutě šla do vedení 1:0. Do 20 minuty si pak domácí vypracovali ještě několik brankových příležitostí, které pochytal Patrik Axmann. Hra se pak vyrovnala. Do předu jsme se začali tlačit i my.

Po pěkné kombinační akci se dostal ke střele Ondra Goldscheid a jeho krásná střela z hranice velkého vápna rozvlnila domácí síť. Stav byl 1:1. Zápas se pak převážně odehrával na polovině domácích. Bohužel všechny naše snahy končili u vápna dobře bránícího soupeře, který navíc zlobil z rychlých protiútoků. Dva z těchto rychlých brejků se mu ve 33. a 43. minutě podařilo proměnit. My už se jen zmohli na snížení stavu. Po standardní situaci zůstal na zadní tyči domácí brány úplně volný Michal Nguyen a ten z bezprostřední blízkosti brankaře prostřelil. Do šaten se šlo tedy za stavu 3:2 pro domácí.

Druhý poločas už potom fotbal moc nepřipomínal ani z jedné strany. Balón se nakopával tam a zpět. Na již poničeném trávníku se příliš kombinovat nedalo a tak se o to ani jedno mužstvo moc nesnažilo. Pro fanoušku obou klubů byl druhý poločas z pohledu předvedené hry nejspíše zklamáním. Ale Bystřice se na rozdíl od nás dokázala dvakrát prosadit i ve druhé půli. Nejprve jsme inkasovali v 69. minutě z penalty a v 78. pak na konečných 5:2.Děkujeme všem fanouškům, kteří nás přišli podpořit. Kulisa byla fantastická, své selhání se pokusíme napravit již tuto sobotu, kdy k nám přijede vedoucí celek soutěže Sokol Bělotín.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.