VIDEO: Sobotní zápas FK Hlubočky – Nové Sady B

„Ach ty naše začátky“, tak by se dalo zhodnotit naše další domácí vystoupení proti silnému soupeři rezervy FK Nové Sady, za které nastoupil i náš odchovanec Adam Andreev. Jak už se nám povedlo v minulém domácím zápase, dokázali jsme skóre z 0:2 do přestávky vyrovnat po gólech bratranského dua v týmu Ondra Goldscheid a Mara Goldscheid. V druhé půli se premiérovou brankou v A týmu prosadil náš benjamínek Lukes Juřík.Hostující tým nebyl smířen s aktuálním výsledkem pro domácí mančaft a snažil se jít za tíženým vyrovnání, kdy se jim bohužel 10. minut před koncem podařilo vyrovnat na 3:3.

Oba týmy se nechtěly uspokojit s remízou, a tak bylo ještě v posledních minutách k vidění hodně zajímavých příležitostí ke skórování. Nakonec však přeci jen došlo na penaltový rozstřel, kdy domácí tým se z pěti pokusů nemýlil ani jednou, naopak hosté ze Sadů zaváhali jednou ve třetí sérii a tak bod navíc zůstal doma.Náš B tým nastoupil tradičně v neděli 10:15 proti borcům z Újezdu u Uničova.První poločas se nesl v duchu oťukávání a do šaten se šlo za stavu 2:1 pro naši Benfiku (góly Jirka Henkl a Martin Martin Ambroz).V druhé půli se roztrhl gólový pytel a přetahovanou nakonec dotáhl do vítězného konce domácí tým s výsledkem 6:5 (střelci v druhém poločase: Radek Škapa, Jiří Henkl, Dušan Hlaváč, Martin Ambrož).

O tomto víkendu se rozjely soutěže našich mladých nadějí.Starší i mladší žáky čekalo derby s Velkou Bystřicí.Jako první odehráli zápas mladší žáci a bohužel prohráli 1:8, kdy jedinou branku vsítil Vojta Polášek.Starším žákům se podařilo zvítězit 11:5 a střelci domácího týmu byli tito borci: 3x Nicolas Nevtípil, 2x Patrik Řezníček, 2x Richard Horváth, Martin Hladeček, Tobiáš Provazník, Jan Polášek, Jan Scigel.

14Vám, Matěj Krbeček a 12 dalším

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.